• Юлиян Величков

Online Advertising 2020: SEO, PPC и Ecommerce на едно място


Конференция за PPC, SEO и eCommerce
Online Advertising 2020

На 2-ри април, София ще бъде домакин на Online Advertising Conference. Събитието обхваща три направления: SEO, PPC и eCommerce.


Първите лектори вече са на линия, готови да споделят практически съвети и актуални инструменти, с които да ускорите развитието на своя бизнес.


Ивайло Нецов — Управляващ директор, Foodpanda. Ръководи успешно най-голямата платформа за поръчки и доставки на храна у нас, като под негово управление е екип от над 450 души.


Милена Иванчева — Marketing Manager, Foodpanda. Има близо 7 години опит в сферата на рекламата и комуникациите.


Ивелина Ансарова — Founder&Performance strategist, Accella Digital. Google Certified trainer от края на 2012 година, като провежда специализирани обучения за студенти, клиенти и агенции.


Зоран Арсовски — Основател и управляващ директор, VertoDigital. Има повече от 10 години опит в сферата на дигиталния маркетинг, работейки с широк спектър от индустрии.


Иво Шипочки — Senior Digital Consultant, VertoDigital. Неговият най-голям фокус е върху данните и как те се събират и активират за оптимален бизнес успех по цялата потребителска пътека.


Калин Каракехайов — Основател на Edoms. Основател на Seo.Domains, най-големият доставчик на изтекли домейни с линкове в световен мащаб.


Victor Karpenko — Основател на SeoProfy, с впечатляващи резултати в сферата на дигиталния маркетинг, като например достигане на 2 500 000 уникални посещения на ден в сайт за запознанства.


Станислав Димитров — Основател на Konversa. Многократно сред топ 120 в класацията на Moz за най-добрите SEO специалисти.


Иво Илиев — Основател и ръководител на InteractAge. Създател на учебния проект по бизнес маркетинг и комуникации PresenTHINK. Професионалист с богат опит и солидно портфолио в областта на Facebook, Instagram и LinkedIn маркетинг.


Петър Николов — Основател на MobilioDevelopment. В течение на 7 години Mobilio се фокусира изцяло върху разработване на мобилни и десктоп приложения, основно за Apple устройства.


Всички лектори имат богат опит и умения в областта на дигиталния маркетинг. Всеки от тях ще сподели най-добрите практики с участниците, като ще се разискват интересни и провокативни въпроси.Може да видите кадри от страхотната конференция Online Advertising 2018 в следното видео.


Срещнете нови хора и споделете Вашите истории и опит. Учете се един от друг. Намерете нови клиенти, бизнес партньори и колеги. Вземете участие в нетуъркинг събитието на годината!


Организатори — Агенция за дигитален маркетинг Netpeak Bulgaria и Octopus Events.

Digital Panda е медиен партньор на конференцята.


Спестете 5% с промокод DigitalPanda !


53 преглеждания0 коментари