• Юлиян Величков

Кандидатствай в Digital Stars 2021 и се нареди сред най-добрите млади маркетолози


Най-добрите млади дигитални маркетолози на България


Ако си млад и амбициозен специалист, избрал да се развива в някое от направленията на дигиталния маркетинг, кандидатствай в третото издание на Digital Stars!


За конкурса

Digital Stars е конкурс за най-добрите млади маркетолози на България, организиран от Digital4 Foundation. Целта на Конкурса е да открие млади специалисти, които постигат високи резултати и да ги отличи за техните постижения. Освен това, Digital Stars активно промотира кариерните възможности, които дигиталният сектор предлага и насърчава млади таланти от цялата страна.

Конкурсът дава възможност на кандидатите да се изявят в някоя от 10-те състезателни категории:

  • Платена реклама;

  • Маркетинг в социалните мрежи;

  • Оптимизация за търсещи машини (SEO);

  • Маркетинг чрез съдържание;

  • Маркетинг стратегии и бизнес развитие;

  • Автоматизации, чат ботове и имейл маркетинг;

  • Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;

  • Творчески маркетинг;

  • Електронна търговия;

  • Видео маркетинг;


Кой може да участва?

Ако сте на възраст между 16-35 г., имате до 5 години опит в някоя от сферите на дигиталния маркетинг и смятате, че притежавате нужните качества, подайте своята кандидатура, като попълните формата за кандидатстване на сайта: https://digitalstars.bg/application/.


Също така, правилата на Digital Stars позволяват да номинирате колега или познат, който смятате, че е достоен да получи престижното отличие. Ако познавате подходящ кандидат, не се колебайте да го номинирате.


Крайният срок, до който ще се приемат кандидатури или номинации, тази година е удължен до 08 Септември, 23:59 ч.Digital Stars


Кой ще оценява кандидатите?

Кандидатурите на участниците се оценяват от безпристрастно жури, в състава на което се включват едни от най-изявените и доказали се експерти в дигиталния бранш у нас. Освен че ще изберат кой да бъде отличен, журито ще върне обратна връзка и полезни насоки на всеки от кандидатите, което е чудесна възможност за младите специалисти!

Организаторите на Конкурса издават, че тази година в състава на журито има както вече познати лица, така и специалисти, които за пръв път влизат в ролята на оценяващи. Във Facebook страницата на Digital Stars вече започна обявяване на журито, а съвсем скоро цялостният състав ще бъде публикуван на www.digitalstars.bg


Награждаване

Първото издание на Конкурса се провежда през 2019 и досега общо 16 успешни и амбициозни маркетолози са получили престижното отличие. Кои ще бъдат следващите дигитални звезди, които ще се присъединят към “алеята на славата” на Digital Stars предстои да разберем съвсем скоро.


Церемонията по награждаването на отличените от третото издание на Конкурса ще се проведе на 7 октомври, като част от програмата на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo.


Все още има време да подготвиш своята кандидатура и да разкажеш на журито за проект, с който се гордееш. Кандидатствай сега и имаш възможността да бъдеш следващата дигитална звезда на България!

13 преглеждания0 коментари